Geen kleine lettertjes bij MetaWifi

Een goed werkend Professioneel Wi-Fi netwerk hoeft niet duur te zijn. Een Wi-Fi ontwerp inclusief rapportage is al mogelijk vanaf €380,-.


Wi-Fi Ontwerp / Site Survey

De tarieven voor een professioneel Wi-Fi ontwerp met technische documentatie en een Wireless Site Survey rapport, zijn sterk afhankelijk van de omvang en de complexiteit van uw omgeving. Wij werken met vaste prijzen per m2, vanaf 150m2. Neem gerust contact met ons op voor een offerte.

Wi-Fi optimalisatie / meting
Wij maken altijd een inschatting van de situatie, zodat u zelf kunt bepalen of u liever een vast bedrag betaalt of liever voor een uurtarief kiest.

Aanleggen Professioneel Wi-Fi netwerk

Wanneer u er voor kiest de installatie en implementatie door ons te laten uitvoeren, leveren wij dit het eerste jaar altijd met een MetaWifi insurance.
De kosten voor de implementatie van het Wi-Fi netwerk zijn afhankelijk van de omvang van de omgeving, denk hierbij aan het aantal benodigde apparaten en de complexiteit van de omgeving. Voor de implementatie kunnen we een vaste prijs rekenen of u kiest voor een vast uurtarief. We nemen graag de wensen met u door.

Geen kleine lettertjes bij MetaWifi

Gratis vrijblijvend een offerte aanvragen?