Duidelijke afspraken

Voorafgaand aan een opdracht wilt u goed geïnformeerd worden over mogelijkheden, kosten en tijdsduur. Daarom bekijken wij samen met u de situatie op locatie. Vervolgens spreken wij de mogelijkheden met u door.Hierbij adviseren ik u over passende oplossingen. Alle werkzaamheden worden gedetailleerd vastgelegd in een schriftelijke offerte. Ook de planning spreken wij af in overleg met u. U weet dus in alle gevallen waar u aan toe bent en komt achteraf niet voor verrassingen te staan.

Wi-Fi Ontwerp
U wilt een goed ontwerp hebben van uw nieuw Wi-Fi Ontwerp. Dit leveren wij inclusief rapportages van de metingen en een technisch rapport voor de aanleg.
De kosten hiervan zijn afhankelijk van het aan m2 dat met een minimum start prijs vanaf 150m2.

Installatie:
Wilt u na een inmeting het Wi-Fi door ons laten implemnteren, dan bent u ook daarvoor bij ons aan het juiste adres.
Het is ook mogelijk om bij ons apparatuur te leasen U neemt dan MetaWifi ONE insurance af voor een vast bedrag per maand.

Consultant
Wi-Fi problemen oplossen? MetaWifi achterhaalt het probleem en geeft u advies. Vervolgens lossen wij het probleem voor u op.
Hulp of advies nodig bij configuratie of een Wi-Fi vraagstuk dan komt ik kom graag bij u langs. MetaWifi werkt met een vast uur tarief.

Wi-Fi beheer en onderhoud?
Een gloed nieuw Wi-Fi netwerk is gerealiseerd, maar u heeft geen resources om het beheer en onderhoud te laten uitvoeren?
Wanneer u de installatie en implementatie door MetaWifi heeft laten uitvoeren, kunt u rekenen op kwalitatief beheer en onderhoudt door MetaWifi. U kunt hiervoor een van onze MetaWifi insurance diensten afnemen.

Duidelijke afspraken

Gratis vrijblijvend een offerte aanvragen?