Duidelijke afspraken

Voorafgaand aan een opdracht wilt u goed geïnformeerd worden over mogelijkheden, kosten en tijdsduur. Daarom bekijken wij samen met u de situatie op locatie. Vervolgens spreken wij de mogelijkheden met u door.Hierbij adviseren ik u over passende oplossingen. Alle werkzaamheden worden gedetailleerd vastgelegd in een schriftelijke offerte. Ook de planning spreken wij af in overleg met u. U weet dus in alle gevallen waar u aan toe bent en komt achteraf niet voor verrassingen te staan.

Wi-Fi Ontwerp
Een Wi-Fi netwerk ontwerp, inclusief rapportage is te realiseren vanaf €380,- . MetaWifi werkt met vaste prijzen per m2, met een minimum tarief vanaf 150m2.
Wij zijn vendor neutral hierdoor komen altijd wel tot een passende oplossing voor uw organistatie.

Installatie:
Wi-Fi uitrollen tijdelijk of permanent dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Het is ook mogelijk om bij ons apparatuur te leasen U neemt dan MetaWifi ONE insurance af voor een vast bedrag per maand.

Consultant
Wi-Fi problemen oplossen? MetaWifi achterhaalt het probleem en geeft u advies. Vervolgens lossen wij het probleem voor u op.
Hulp of advies nodig bij configuratie of een Wi-Fi vraagstuk dan komt ik kom graag bij u langs. MetaWifi werkt met een vast uur tarief.

Wi-Fi beheer en onderhoud?
Een gloed nieuw Wi-Fi netwerk is gerealiseerd, maar u heeft geen resources om het beheer en onderhoud te laten uitvoeren?
Wanneer u de installatie en implementatie door MetaWifi heeft laten uitvoeren, kunt u rekenen op kwalitatief beheer en onderhoudt door MetaWifi. U kunt hiervoor een van onze MetaWifi insurance diensten afnemen.

Duidelijke afspraken

Gratis vrijblijvend een offerte aanvragen?